submission wrestling

Submission Wrestling er en kampsport som utføres på bakken. Målet er å få motstanderen til å klappe ut ved bruk av kvelninger eller leddlåser. Nogi trenes helst med litt tettsittende plagg som rashguards, thights, mma shortser o.l. Dette for å gjøre bevegeligheten på bakken lettere, å risikoen for at fingre og tær skal henge seg fast mindre. Her er også tradisjonelle bryte nedtakninger godt implementert og det er ingen belter eller farger som skiller nivået på utøverne. Passer for alle, uansett alder og mål med treningen.
BESTILL PRØVETIMEBLI MEDLEM

Nybegynnerparti

Alle nye medlemmer som ikke har trent tidligere begynner på et Nybegynner parti.
Her lærer du basis teknikker å målet er å gjøre deg komfortabel med treningen, både psykisk og fysisk for kropp og sinn.

Man 17:00 - 18:00

Ons 17:00 - 18:00

videregående parti

Trenger tekst! - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Man 17:00 - 18:15

Ons 17:00 - 18:15

fredsgsparring

Fredagssparring er for ale nivåer

Fre 17:00 - 18:30

morgenparti

Morgenpartiet i tsubmission wrestling er for deg som ønsker en god start på dagen. Her driller vi på teknikk, cardio og har det gøy sammen.

Tir 11:00 - 12:00

Tor 11:00 - 12:00