MMA

Hos oss finner du en av de aller beste MMA trenerne i Norge.
Vår hovedinstruktør er ubeseiret i sin proff karriere med erfaring med noen av UFC sine største stjerner. Vår klubb satser nå stort på MMA og har allerede rukket å få flere titler i ulike organisasjoner. Vi er også en av de få gymmene i Norge som kan tilby et stort MMA bur for å gjøre treningene ennå mer tilpasset situasjoner som oppstår i kamp.
GRATIS PRØVETIMEBLI MEDLEM

Nybegynner

Dette er en klasse for deg som er helt ny å ønsker starte med MMA. Her kreves ingen tidligere erfaring for å delta men det er krav om at du trener andre stilarter separat i tillegg. Da anbefaler vi submission Wrestling og Thaiboxing/k-1.

Tir 19:30 - 20:45

Tor 19:30 - 20:45

videregående

For å delta på videregående MMA må du ha fullført nybegynner kurset samtidig som du har vært aktiv på de andre klassene som submission Wrestling etc. Om du skal starte med MMA og har lang erfaring fra andre stilarter så kan du slippe å ta nybegynner kurset først. Dette må da tas med trenerne direkte så de får tatt en avgjørelse på det.

Tir 19:30 - 20:45

Tor 19:30 - 20:45

sparring (videregående)

På denne timen må man snakke med treneren for å delta, det kreves også at du har vært jevnt på trening og kan grunnleggende teknikk.

Lør 11:00 - 12:00