Vi har lukkede dører pga Corona

I forbindelse med Corona viruset er gymmet steng i henhold til regler og tidsrom satt av regjeringen. Dette oppdateres jevning på vår lukkede Facebook gruppe. Link til dette er sendt ut på Mail/SMS. Dette er er utfordrende periode for oss og mange andre rundt om i verden. Vi håper alle er trygge og klarer gjøre det beste ut av situasjonen. Vi takker for den fantastiske støtten fra alle som ikke har fryst medlemskapene fordi de ønsker å ha en klubb å komme tilbake til. Vi gjør alt vi kan for å sørge for et treningstilbud mens dørene er lukket noe svært mange er veldig fornøyd med.

Hva innebærer stengingen?
Stengingen innebærer at vi fysisk ikke kan trene i lokalet til regjeringen fjerner disse reglene. Hvor langt tid det tar, vet vi like lite om som dere dessverre. I mellomtiden er tilbyr vi mye alternativer for at dere skal kunne holde dere aktive. Vi anbefaler alle å følge med på våre sosiale medier under denne perioden.

Hvilke tiltak tar vi denne perioden?
- Vi har utviklet en rekke treningsvideoer i masse forskjellige stilarter på vår lukkede plattform som er tilgjengelig for medlemmer. Denne fylles på jevnlig med nytt innhold. Tilgang og linker finner du i vår lukkede Facebook gruppe for medlemmer.

- Alle medlemmer får tilgang til Roger Gracie sin online plattform med masse live treninger etc. Dette er normalt en betalings tjeneste men vi har ordnet til dere kostnadsfritt for dere i denne perioden. Info om dette finner du i vår lukkede Facebook gruppe for medlemmer.

- Det settes jevnlig opp dager hvor du kan låne utstyr fra gymmet til å trene hjemme. Her låner vi ut nesten alt vi har på gymmet som hjelper dere å trene hjemme. Info om dette finner du i vår lukkede gruppe for medlemmer på Facebook.

- Alle medlemmer får tilgang til et seminar til en verdi av ca 1000,- når dette er over. Foreløpig er det booket et BJJ seminar med Roger Gracie og et Thaiboxing seminar med Jompop Kiatphontip. Mer info om dette kommer etter ting har roet seg å dette lar seg gjennomføre.

Vi gleder oss utrolig til å åpne dørene igjen å ta dere alle imot. Ta vare på hverandre og de rundt dere i denne tunge periode

Mvh
Alle oss på Frontline Muay Thai
BOOKING UTETIMER