Submission Wrestling Beginner – Frontline Muay Thai

Submission Wrestling Beginner

Vi er det offisielle Roger Gracie Academy Oslo noe som krever at vi må ha utrolig høy kompetanse på våre Submission Wrestling trenere. Vi er også en av de få gymmene i Norge som har høyt nivå sort belte instruktører på alle våre klasser. Submission Wrestling er en ganske lik kampsport som Brasiliansk jiu-jitsu men uten den tradisjonelle Gi´en Gracie familien var med på å gjøre bjj allmen kjent da Royce Gracie sin dominerte i de første UFC showene. Til tross for at det ikke var vektklasser og han var langt mindre en sine motstandere, Så skape Royce enorm oppsikt med å beseire sine motstandere uten slag eller spark. Vi er derfor veldig stolte av å kunne bære Gracie navnet på vårt senter.

Nybegynner:

Alle nye medlemmer som ikke har trent tidligere begynner på et Nybegynner parti.
Her lærer du basis teknikker å målet er å gjøre deg komfortabel med treningen, både psykisk og fysisk for kropp og sinn.

Hva er Submission Wrestling?

Submission Wrestling er en kampsport som utføres på bakken. Målet er å få motstanderen til å klappe ut ved bruk av kvelninger eller leddlåser. Nogi trenes helst med litt tettsittende plagg som rashguards, thights, mma shortser o.l. Dette for å gjøre bevegeligheten på bakken lettere, å risikoen for at fingre og tær skal henge seg fast mindre. Her er også tradisjonelle bryte nedtakninger godt implementert og det er ingen belter eller farger som skiller nivået på utøverne.

Submission Wrestling passer for alle, uansett alder og mål med treningen.
Det er nettopp derfor treningen er delt opp i flere nivåer, så du trener med andre på ditt eget nivå. Alder er heller ingen hindring å vi har aktive utøvere i 50 årene.
Så her er det bare å møte opp med treningslyst så er første steg tatt.

X