Submission Wrestling Morgenparti – Frontline Muay Thai

Submission Wrestling Morgenparti

Submission Wrestling (SW)

Vi er det offisielle Roger Gracie Academy Oslo noe som krever at vi må ha utrolig høy kompetanse på våre grappling trenere. Submission Wrestling er en ganske lik kampsport som Brasiliansk jiu-jitsu men uten den tradisjonelle Gi´en   Gracie familien var med på å gjøre bjj allmen kjent da Royce Gracie sin dominerte i de første UFC showene. Til tross for at det ikke var vektklasser og han var langt mindre en sine motstandere, Så skape Royce enorm oppsikt med å beseire sine motstandere uten slag eller spark. Vi er derfor veldig stolte av å kunne bære Gracie navnet på vårt senter.

Hva er Submission Wrestling?

SW er en kampsport som utføres på bakken. Målet er å få motstanderen til å klappe ut ved bruk av kvelninger eller leddlåser. Sw trenes helst med litt tettsitende plag som rashguards, thights, mma shortser o.l. Dette for å gjøre bevegligheten på bakken lettere, å risikoen for at fingre og tær skal henge seg fast mindre. Her er også tradisjonelle bryte nedtakninger godt implementert og det er ingen belter eller farger som skiller nivået på utøverne. 

Hvem kan trene Sumission Wrestling?

SW passer for alle uansett alder og mål med treningen.

Det er nettopp derfor treningen er delt opp i flere nivåer så du trener med andre på ditt eget nivå. Alder er heller ingen hindring og vi har aktive utøvere i over 50 årene. Så her er det bare å møte opp med treningslyst så er første steg allerede tatt.

X