MMA – Frontline Muay Thai

Mixed Martial Arts (MMA)

Hos oss finner du en av de aller beste MMA trenerne i Norge. Vår hovedinstruktør er ubeseiret i sin proff karriere med trenings erfaring med noen av UFC sine største stjerner.

Vår klubb satser nå stort på MMA og har allerede rukket å få en lett tungvektsmester i BCMMA. Siden vi har så utrolig mye erfaring innen stående kampsport samt Brasiliansk jiu-jitsu så er det utrolig enkelt å bygge opp alle sine svakheter innen MMA hos oss.

Hva er MMA?

Mixed martial arts (MMA) er en fullkontakt-kampsport som tillater bruk av både slag- og grapplingteknikker, stående og på bakken, fra en rekke andre kampsporter. Røttene til moderne MMA kan spores tilbake til antikkens olympiske leker og pankration[, en av de tidligste dokumenterte fullkontakts kampsportene. Ulike kampsportkonkurranser som inkluderte flere stiler fant sted i Europa, Japan og stillehavsregionen i løpet av tidlig 1900-tallet. Kampsporten vale tudo, som hadde utviklet seg i Brasil fra 1920-tallet, ble brakt til USA av Gracie-familien i 1993 med grunnleggelsen av Ultimate Fighting Championship (UFC).[

Hvem kan trene MMA?

MMA krever tidligere erfaring fra både bakketrening og stående.

Det er nettopp derfor treningen er delt opp i flere nivåer, så du trener med andre på ditt eget nivå. Alder er heller ingen hindring hos oss, vi har aktive utøvere i alle aldere. Så her er det bare å møte opp med treningslyst så er første steg allerede tatt.

X