MMA sparring (Advanced) – Frontline Muay Thai

MMA sparring (Advanced)

Hos oss finner du en av de aller beste MMA trenerne i Norge. Vår hovedinstruktør er ubeseiret i sin proff karriere med trenings erfaring med noen av UFC sine største stjerner. Vår klubb satser nå stort på MMA og har allerede rukket å få flere tittle holdere i ulike organisasjoner. Siden vi har så utrolig mye erfaring innen stående kampsport samt Brasiliansk jiu-jitsu så er det utrolig enkelt å bygge opp alle sine svakheter innen MMA hos oss. Vi er også en av de få gymmene i Norge som kan tilby et stort MMA bur for å gjøre treningene ennå mer tilpasset situasjoner som oppstår i kamp.

MMA:

For å trene MMA hos oss kreves minimum 3mnd aktiv erfaring fra både en bakke kampsport (bjj; submission Wrestlig) og en stående kampsport (thaiboxing, k1). MMA timene er da en blanding av disse sportene og har fokus på kampsituasjoner innen MMA. Siden klassene har begrenset med tid, bør man trene bakke kamp og stående separat i tillegg.

MMA Sparring:

På denne timen må man snakke med treneren for å delta, Det kreves også at du har vært jevnt på trening og kan grunnleggende teknikk.

Hva er MMA?

Mixed martial arts (MMA) er en fullkontakt kampsport som tillater bruk av både slag og grapplingteknikker, stående og på bakken, fra en rekke andre kampsporter. Røttene til moderne MMA kan spores tilbake til antikkens olympiske leker og pankration, en av de tidligste dokumenterte fullkontakts kampsportene. Ulike kampsportkonkurranser som inkluderte flere stiler fant sted i Europa, Japan og stillehavsregionen i løpet av tidlig 1900-tallet. Kampsporten vale tudo, som hadde utviklet seg i Brasil fra 1920-tallet, ble brakt til USA av Gracie-familien i 1993 med grunnleggelsen av Ultimate Fighting Championship (UFC).[

X