K-1 Kickboxing – Frontline Muay Thai

K-1 Kickboxing

Vi er nok det gymmet i Norge med mest meritter innen K1 Kickboxing med en stall av Verdens, Europa og Skandinaviske mestere på gymmet. Hos oss blir du trent av Norges beste instruktører og eliten av norsk K1. Du blir aldri utlært hos oss, å treningene vil alltid være spennende og utfordrende. Vi kan hjelpe deg uansett om du vil trene noe morsomt eller om du har en liten fighter inni deg.

K1:

Timene passer alle uansett nivå og mening med timen. Disse timene er veldig teknikk fokuserte og sparringen holdes mest til sparrings timen som går separat på fredager. Så derfor kjører alle nivåer sammen, noe som gjør at nybegynnere utvikler seg raskt når de trener og lærer av de mer erfarne.

Hva er K1 Kickboxing?

Japansk Kickboxing utviklet seg til K-1 i 1993. K-1 kombinerer stand up teknikker fra Muay Thai, Karate, Taekondo, Savate, San Shou, Kickboxing og Western-stil boksing. K-1-regler ligner på kickboxing. Hovedforskjellen mellom K-1-regler og kickboxing er bruken av knær tillatt i K-1.
Bokstaven K i K-1 er offisielt utpekt av organisasjonen som en representasjon av ordene kickboxing, karate og king fu.
K-1 teknikker består av høy spark, lav spark, knær streik, slag og defensive bevegelser.

K1 Kickboxing passer for alle uansett alder eller mål med treningen.
Det er nettopp derfor treningen er delt opp i flere nivåer, så du trener med andre på ditt eget nivå. Alder er heller ingen hindring hos oss, vi har aktive utøvere i alle aldere. Så her er det bare å møte opp med treningslyst så er første steg allerede tatt.

X