Boksing mellomparti/videregående – Frontline Muay Thai

Boksing mellomparti/videregående

Hos oss kan du trene boksing med svært dyktige trenere under inkluderende og trygge omgivelser. Vi har boksering, sekker og alt annet nødvendig utstyr tilgjengelig for å gjøre timene mest mulig varierende. Våre timer er bygget opp så du trener med likestilte så vi har noe som passer for deg, enten du vil komme i form eller ønske trene for konkurranse.

Nybegynner/mellom:

På dette partiet kreves ingen treningsbakgrunn fra tidligere. Man lærer basis øvelser med grunnleggende teknikk, noe som er viktig for å ha et solid grunnlag. Det er også en morsom og effektiv måte for komme seg i form på. På denne økten forbrennes mye kalorier mens du lærer.

Videregående:

For å komme på videregående må nivået ditt godkjennes av trenerne. Disse treningene har et mer avansert og har et litt vanskeligere nivå en nybegynner. Her er det mer fokus på sparring og konkurranse rettet trening. Her er også muligheten til å delta på kamper så lenge man har det nivået som trengs.
Hva er Boksing?

Boksing er en av verdens eldste og best dokumenterte idretter. Boksing er en kampsport som utøves mellom to individuelle motstandere. Utøverne bruker kun never polstret med boksehansker til kamp. Bryte knep og spark er ikke tillatt. Innen boksing finnes det et utall av slag, og kombinasjoner av forskjellige slag.

Boksing passer for alle uansett alder og mål med treningen. Det kreves ingen tidligere trenings erfaring for å trene på dette partiet. Alder er heller ingen hindring og vi har aktive utøvere godt oppi årene. Så her er det bare å møte opp med treningslyst så er første steg allerede tatt.

X