BJJ Ungdom – Frontline Muay Thai

BJJ Ungdom

Brasiliansk jiu-jitsu (BJJ)

Vi er det offisielle Roger Gracie Academy Oslo noe som krever at vi må ha utrolig høy kompetanse på våre trenere. Gracie familien var med på å gjøre bjj allmen kjent da

Royce Gracie sin dominerte i de første UFC showene. Til tross for at det ikke var vektklasser og han var langt mindre en sine motstandere, Så skape Royce enorm oppsikt med å beseire sine motstandere uten slag eller spark. Vi er derfor veldig stolte av å kunne bære Gracie navnet på vårt senter.

Hva er Brasiliansk jiu-jitsu?

Bjj er en kampsport som trenes med en gi, dette består av en bukse med overdel og et belte som er farget etter ditt nivå. Bjj som også kalt «mennskelig sjakk» har som hovedmål å få motstanderen til å klappe ut ved bruk av forskjellige kvelninger og leddlåsninger.

Ønsker du vite mer om opprinnelsen til bjj klikk på denne linken

http://www.gracieacademy.com/history.asp

Hvem kan trene Brasiliansk jiu-jitsu?

Brasiliansk Jiu-Jitsu passer for alle uansett alder og mål med treningen.

Det er nettopp derfor treningen er delt opp i flere nivåer så du trener med andre på ditt eget nivå. Alder er heller ingen hindring og vi har aktive utøvere i over 50 årene. Så her er det bare å møte opp med treningslyst så er første steg allerede tatt.

Graderinger i Brasiliansk jiu-jitsu.

I bjj er det ingen offisielle graderinger som i mange andre kampsporter. Men utøverne evalueres hele tiden etter utvikling og resultater i praksis. Å for å nå den høyeste graden som er svart belte kreves en enorm menge trening, viten og dedikasjon til sporten. Det er også derfor gode trenere som kvalifiserer seg til å instruere under Gracie navnet er vanskelig å finne.

Beltene er delt opp slik:

Under 16 år:

  • Hvit
  • Gult
  • Orange
  • Grønt

Over 16 år:

  • Hvit
  • Blått
  • Lilla

Over 18 år:

– Sort

X