BJJ Nybegynner – Frontline Muay Thai

BJJ Nybegynner

Vi er det offisielle Roger Gracie Academy Oslo noe som krever at vi må ha utrolig høy kompetanse på våre trenere. Vi er også en av de få gymmene i Norge som har høyt nivå sort belte instruktører på alle våre klasser. Gracie familien var med på å gjøre bjj allmen kjent da
Royce Gracie sin dominerte i de første UFC showene. Til tross for at det ikke var vektklasser og han var langt mindre en sine motstandere, Så skape Royce enorm oppsikt med å beseire sine motstandere uten slag eller spark. Vi er derfor veldig stolte av å kunne bære Gracie navnet på vårt senter.

Nybegynner:

Alle nye medlemmer som ikke har trent tidligere begynner på et Nybegynner parti.
Her lærer du basis teknikker å målet er å gjøre deg komfortabel med treningen, både psykisk og fysisk for kropp og sinn.

Hva er Brasiliansk jiu-jitsu?

Bjj er en kampsport som trenes med en gi, dette består av en bukse med overdel og et belte som er farget etter ditt nivå. Bjj som også kalt «mennskelig sjakk» har som hovedmål å få motstanderen til å klappe ut ved bruk av forskjellige kvelninger og leddlåsninger.
Ønsker du vite mer om opprinnelsen til bjj klikk på denne linken
http://www.gracieacademy.com/history.asp

Brasiliansk Jiu-Jitsu passer for alle uansett alder og mål med treningen.
Det er nettopp derfor treningen er delt opp i flere nivåer så du trener med andre på ditt eget nivå. Alder er heller ingen hindring og vi har aktive utøvere i over 50 årene. Så her er det bare å møte opp med treningslyst så er første steg allerede tatt.

X